" />

Ik heb een grote verandering doorgemaakt in mijn leven.

Ik werk sinds kort samen met een beursgenoteerd bedrijf. Het is een hele belevenis, aangezien het bedrijf actief is in de voorhoede van de gezondheidsmarkt.

een zeer boeiend en relatief nieuw terrein voor mij. Ik heb de unieke kans gekregen om voor dit bedrijf een compleet nieuwe concept te mogen introduceren voor Nederland.

Ruim 8 jaar ben ik horeca ondernemer geweest en dit met plezier gedaan. Na jaren hard werken was ik niet helemaal tevreden met mijn leven en wist dat ik iets ander wilde. Ik wilde af van alle verplichtingen die er ongevraagd bijkwamen en ik wilde vooral stoppen met de lange dagen werken. Ik miste een sociaal leven wat ik voor die tijd wel altijd had.

Na jaren lang zelf op zoek te zijn geweest naar de perfecte combinatie tussen werken en kunnen genieten van het leven, ben ik daar nu mee gestopt. Sinds dit jaar werk ik nu nauw samen met dit bedrijf en ik voel me hier als een vis in het water. Iedere dag begin ik met plezier aan mijn werk (vanuit huis) totdat ik voldaan op de bank plof of iets tofs ga doen.

 

Niemand die mij meer verteld wat ik moet gaan doen en wanneer! Ik zie mijn toekomst weer met veel plezier tegemoet en wat voor mijn begon als een bijbaantje is dit nu al na een paar weken uitgegroeid tot mijn nieuwe manier van leven wat ik makkelijk vol kan houden voor de rest van mijn leven.

Als jij net als ik ook sta open voor een nieuwe ondernemende uitdaging in je leven bekijk dan de onderstaande video.

In het begin ben ik vooral erg kritisch geweest en heb veel vragen gesteld omdat ik zeker wilde weten dat dit voor mij echt ging werken en mijn leven zou veranderen. En om eerlijk te zijn heb ik tot nu toe geen nadelen kunnen ontdekken waarom je de producten niet wilt gebruiken. Mocht jij toevallig wel een reden weten, laat het me weten.

Dit zijn voor mij de belangrijkste redenen geweest om met dit bedrijf in zee te gaan:

  • Een beursgenoteerd bedrijf open en transparant.

  • Sterke financiële basis met een enorm groeipotentieel.

  • Wereldwijd opererend en inmiddels actief in meer dan 20 landen.

  • Unieke producten die de nieuwe standaard zetten in de gezondheidsmarkt.

  • Producten zijn geworteld in de wetenschap en onderzocht door vele gerenommeerde instituten.

  • Amerikaanse en internationale patenten.

  • De timing om met deze wetenschap bewezen producten op de markt te komen is perfect.

  • Training en ondersteuning vanuit het bedrijf is ongekend en nooit eerder vertoont.

  • De mogelijkheid om op 5 verschillende manieren een stabiel en terugkerend inkomen te verdienen.

  • Omzet op dit moment ruim 200 miljoen met een groei potentieel binnen 3 tot 5 jaar naar 1 miljard.

 

Als jij net als ik een verandering of een nieuwe uitdaging wilt, neem contact met mij op.
Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

 

Whatsapp: 06-415.27.415 of klik hier om een E-mail te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *