" />

senior seo specialist

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”rotateInUpRight”]

Tommy Hauer Senior SEO specialist

Marketing en Reclame is niet meer zoals het 20 jaar geleden is geweest.

Voor het internet was je veel tijd kwijt aan  advertenties plaatsen in de gouden gids of enveloppen aan het likken om je mailing de deur uit te krijgen naar je nieuwe en bestaande klanten. De manier waarop nieuwe klanten uw bedrijf gaan vinden is een grote uitdaging geworden door de komst van internet en sociaal media. SEO LopikHet zichtbaar maken van een bedrijf online begint bij het goed gevonden worden in de zoekmachines, iedereen maakt hier gebruik van.

Zoekt u klantenpotentieel op internet?

Ja, en dit antwoord geldt voor alle markten. De klant heeft een probleem, een vraag of een behoefte en zoekt naar een oplossing dit begint bijna altijd in een zoekmachine. (Google) De oplossingen, het antwoord of de invulling op de behoeften vinden de meeste zoekers op de eerste pagina in bijvoorbeeld Google of YouTube. Ik kan geen branche of onderwerp bedenken waarbij dit niet het geval is.

Mijn werkwijze als SEO Specialist heeft maar 1# doel. 

Resultaat, net als ik wil je je resultaat verbeteren. Je wilt je omzet zien groeien, dagelijks nieuwe klanten verwelkomen, etc.. een logische eerste stap hierin is om te investeren in de vindbaarheid van website. Als jou website op dit moment niet vindbaar is op de eerste pagina in de zoekmachines is er werk te doen aan de website. De concurrentie doe het al!

 

Meer Klanten Nodig?

Vul hieronder je URL in

 

Ik vergelijk het werk van een SEO Specialist met een verhuis bedrijf!

Als een website op dit moment niet voorkomt op de eerste pagina in de zoekmachines, dan hebben we te maken met een dames kleding winkel die gevestigd is op een industrieterrein naast een automaterialen groothandel!

Das best een rare plek voor een dameskleding winkel, dit snapt iedereen.
Een kleding winkel op de Kalverstraat in Amsterdam Dat is een betere plek.

Dit is het dagelijks werk van een SEO Specialist. Door een website te positioneren op de eerste pagina van Google op het zoekresultaat dameskleding Amsterdam zal de omzet met XXXX% gaan stijgen. Ik noem dit altijd een online verhuizing van geen omzet naar ongelofelijke resultaten die het verschil kunnen maken tussen blijven proberen of succesvol zijn.

Vraag vandaag een een gratis SEO check aan en ontdek wat een SEO Specialist voor je bedrijf kan betekenen.

De logische stappen om te kunnen starten met zoekmachine optimalisatie 

-Volledige analyse en nulmeting waar staat de website op dit moment.

-Zoekwoorden analyse laten uitvoeren, op welke zoektermen word de website nu al gevonden, en op welke wil je graag nog meer gevonden worden?

-De best passende strategie bepalen, en doelen vaststellen.

-Wekelijks monitoren welke resultaten er worden bereikt.

-Samen de champagne opdrinken Als we de doelen hebben behaald! :-))

Blijf uw concurrenten voor!

In mijn werk als SEO Specialist laat ik websites  ranken op de top posities in de zoekmachines. Mijn klanten weten wat dit voor een bedrijf kan betekenen als je bovenaan in Google staat.

Met mijn bewezen online strategie lukt het mij om met meerdere online vermeldingen de eerste pagina in de zoekmachines te domineren. Alles hierin is mogelijk als je de eerste plaats bereikt hebt in de zoekmachines. Dit is waar wij zeggen dat de klant eigenaar is van de eerste pagina bij Google.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Wat is een SEO specialist, en welke impact heeft dit op jou bedrijf?” font_container=”tag:h1|text_align:center|color:%23282828″][/vc_column][/vc_row]